Van 22 december - 5 januari zijn wij gesloten! Bestellingen kunnen wel geplaatst worden maar zullen daarna pas verwerkt worden.

Welkom bij Leuk en betaalbaar

Betalen/Verzenden/Retouren

Levertijd
De door leuk en betaalbaar gestelde levertijd van 5 tot 14 werkdagen is afhankelijk van de drukte en de omvang van uw bestelling. Alle onze producten worden speciaal voor u op bestelling gemaakt, mits anders staat aangegeven bij de product informatie.

Betalen:
Betalen kan met:
- iDEAL
-
Bancontact
- Overmaken
- betalen bij ophalen.

Houd er wel rekening meer, dat de zelf samengestelden producten pas verwerkt gaan worden als er betaald is. Dat betekend dus ook dat de levertijd pas vanaf die dag ingaat.

 
Verzenden
Pakketzendingen vinden plaats met PostNL. verzendkosten zijn daarom € 6,95 binnen Nerderland voor Belgie is dit €13,65.
Zodra uw bestelling aan de pakketbezorger van PostNL is overhandigd, ontvangt u een Track en trace code om uw zending te kunnen volgen. Kunt u het pakket niet op het aangegeven tijdstip in ontvangst nemen, dan laat de pakket bezorger een briefje achter in uw brievenbus. Hierop staan de contactgegevens van PostNL. Desgewenst wordt het pakket bezorgd op het afgesproken tijdstip of bij een PostNL punt.

Cadeau kaartje en inpakken
Wilt u een bestelling meteen cadeau versturen? Dat kunt u kiezen om een gratis kaartje toe te voegen aan u bestelling. Aan de hand van deze optie zullen wij Gratis u verzending ook nog leuk verpakken. (met uitzondering van een babynestje, die kunnen helaas niet ingepakt verzonden worden)Ruilen of Retour
Na ontvangst van uw bestelling heeft u een zichttermijn van 7 dagen binnen deze 7 dagen kunt u beslissen of u de artikelen* wilt houden.
Retourzendingen dienen van te voren schriftelijk aan Leuk en betaalbaar kenbaar te worden gemaakt. Dit kan alleen via de e-mail. U dient in u schriftelijke annulering in ieder geval u ordernummer, volledige naam, adres en telefoonnummer te vermelden.
Het artikel kan alleen geretourneerd worden indien het nog ongebruikt in de originele, ongeschonden verpakking met originele labels retour gestuurd wordt. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending (en de verzending naar je toe).
Wanneer een bestelling geheel geannuleerd word ontvangt u het volldige bedrag + 1x verzendkosten terug.

 
*Afgeprijsde artikelen worden niet geruild.
* Met uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geproduceerde artikelen.
 Voor deze artikelen geldt geen bedenktijd/zichttermijn en worden daarom niet retour genomen.

Er zijn geen producten aanwezig.