Van 22 december - 5 januari zijn wij gesloten! Bestellingen kunnen wel geplaatst worden maar zullen daarna pas verwerkt worden.

Welkom bij Leuk en betaalbaar

Over ons

OVER ONS

Hoe is Leuk en betaalbaar ontstaan?

Ik ben begonnen met het maken van alleen babynestjes.

Toen ik zwanger was van ons eerste kindje kwam ik de babynestjes af en toe al tegen. Eerst dacht ik nog, wat moet ik daar nou mee? Ik heb toch een box, wieg en kinderwagen? Maar nadat de kleine geboren was kwam ik al snel tot de conclusie dat het toch wel een handig ding was.

Want bij thuiskomst uit het ziekenhuis legden wij de kleine in de box weg. Niet wetende dat een box nog veel te groot is voor zo’n klein baby’tje en ze daardoor snel hun warmte verliezen. Dus ja, dan maar die grote kinderwagenbak in de box.
Maar ook s' nachts kwam ik al snel tot de conclusie dat het toch wel fijn was als je iets had waardoor die kleine dicht bij je kon liggen zonder het gevaar dat je er bovenop kon gaan liggen.

Na 2 weken voor de eerste keer lopend naar opa en oma bij bezoek kwam puntje 3.. tja met die kinderwagenbak maar naar binnen. Gezellig gezeten en toen naar huis, de kleine sliep heerlijk in de bak, maar thuis wilden we haar toch wel graag in haar eigen bedje hebben, dus overleggen.. kleine meid wakker helaas. Maar met een babynestje kan je het nestje zo uit de kinderwagen over leggen in het wiegje/bedje zonder dat je de kleine direct hoeft aan te raken.

Ik was zelf al handig met de naaimachine dus dat moest mij ook wel lukken! En ja hoor, mijn eerste babynestje was gemaakt :) Na vele complimenten van vrienden en vriendinnen, heb ik er een aantal voor hun mogen maken. Maar ik begon het zo leuk te vinden dat ik steeds vaker ging adverteren en er steeds meer bestellingen kwamen. Zo heb ik Leuk en betaalbaar opgezet. Nadat ik er echt mijn baan van gemaakt hebt wilde ik ook graag meer producten aanbieden.

Sins septermber 2017 maak ik ook deel uit van Diezijn Lokaal. 
Je kunt bij Diezijn Lokaal producten kopen van lokale ondernemers. Het aanbod zal doordoor heel divers worden. Ook proberen ze regelmatig iets te organiseren in de winkel zoals b.v. workshops of proeverijen.Tevens kun je er gratis een kopje koffie of thee nuttigen en kunnen fietsers en wandelaars bij ons hun flesje water vullen. Het is de bedoeling dat het een gezellige ontmoetingsplek gaat worden.

 

Babynestje:

Een babynestje is een veilig en geborgen oplossing voor een baby. Je kunt je baby veilig bij je in de buurt leggen of naast je in bed. Met voeden hoef je dan ook niet meer uit bed. Ook op visite gaan of uit logeren is dit een ideale oplossing. Let op! De nestjes zijn alleen veilig als de kleine nog niet kan omrollen! Daarna kan je het nestje nog wel gebruiken maar leg hem dan wel op een veilige plaats weg!

Zijn er toch nog vragen? of heb je nog anderen wensen? vragen staat vrij en mogen altijd gesteld worden op info@leukenbetaalbaar.nl

 

Bestellen:

De producten die je zelf kunt ontwerpen zullen speciaal voor jou met de hand gemaakt worden. Hierdoor kan het soms voorkomen dat de maten iets afwijken, dit is wat het product ook weer uniek maakt. De levertijd zal 5 tot maximaal 10 werkdagen kunnen duren, mits anders staat aangegeven. Wij houden je tijdens de loop van de bestelling op de hoogte en streven ernaar om alles zo snel mogelijk te kunnen versturen.

De producten die in het assortiment staan, zijn op voorraad en zullen dan ook binnen 2-3 werkdagen verstuurd worden.