Wij zijn gesloten van 27 Juli tot 27 Augustus 

Welkom bij Leuk en betaalbaar

Ook een eigen plekje?

JOU PRODUCTEN OOK IN ONZE WEBSHOP? DAT KAN!

Wij bundelen graag onze krachten om te laten zien dat kleine webshops grootse dingen kunnen doen wanneer deze samenwerken! De klanten kunnen makkelijk shoppen en lekker combineren met artikelen vanuit meerdere webshops.

Jij leverend jou producten aan met daarbij behoorden foto’s en informatie, voor je eigen stukje webshop en wij regelen de rest. Wij werken met een no cure, no pay systeem, zo zijn wij ontzettend gemotiveerd om jouw spullen te verkopen en jij loopt geen risico!

Voor de artikelen die Leuk en betaalbaar voor jou verkoopt draag je 15% af. Wij zullen 1x in Week een factuur sturen met daarop jou verkochten prodcuten. Mocht er voor die tijd iets al op zijn, dan melden wij dat zodat het eventueel al eerder aangevuld kan worden. 


Zie jij het zitten om met ons samen te werken en ook jou producten in onze webshop te zien?
Stuur ons een email naar inkoop@leukenbetaalbaar.nl (met alle gegevens naam webshop, contactpersoon, adres, telefoonnummer, KVK, BTW nummer en ook je IBAN en tennaamsteling. Na ontvangst van je email met alle gegevens zullen wij kijken naar je aanbod, als dit een mooi aanvulling is op onze producten, dan zullen wij de factuur ten behoeve van de opstartkosten mailen, wanneer deze is voldaan kun je de artikelen gaan opsturen en gaan wij ze in de webshop zetten, wij gebruiken foto’s van je eigen webshop.


Wij werken al samen met: