Wij zijn gesloten van 27 Juli tot 27 Augustus 

Welkom bij Leuk en betaalbaar

Over ons

OVER ONS

Hoe is Leuk en betaalbaar ontstaan?

Ik ben begonnen met het maken van alleen babynestjes. Het was eigenlijk een uit de hand gelopen bezigheid therapie tijdens mijn zwangerschap. Maar voor de kleine geboren was, moest ik me zelf toch maar gaan inschrijven bij de kvk.
Door de tijd heen ben ik steeds meer producten er bij gaan maken.

Sins september 2017 maak ik ook deel uit van Diezijn Lokaal. 
Je kunt bij Diezijn Lokaal producten kopen van lokale ondernemers. Het aanbod zal doordoor heel divers worden. Ook proberen ze regelmatig iets te organiseren in de winkel zoals b.v. workshops of proeverijen. Tevens kun je er gratis een kopje koffie of thee nuttigen en kunnen fietsers en wandelaars bij ons hun flesje water vullen. Het is de bedoeling dat het een gezellige ontmoetingsplek gaat worden.

Mijn doel nog voor Leuk en betaalbaar is: Om toch ook steeds meer leuke producten van anderen merken te kunnen toevoegen. Zodat het aanbod steeds groter. Maar ook dat er steeds meer producten uit voorraad leverbaar kunnen worden verstuurd. 
Al zullen de zelf ontworpen producten nooit gaan vervallen, ik vind dat juist dat de kracht is van Leuk en betaalbaar.

Zijn er producten die je mist? Of graag iets anders gemaakt wilt hebben?
Vragen staat vrij en wie weet komen we er samen uit!

 

Babynestje:

Een babynestje is een veilig en geborgen oplossing voor een baby. Je kunt je baby veilig bij je in de buurt leggen of naast je in bed. Met voeden hoef je dan ook niet meer uit bed. Ook op visite gaan of uit logeren is dit een ideale oplossing. Let op! De nestjes zijn alleen veilig als de kleine nog niet kan omrollen! Daarna kan je het nestje nog wel gebruiken maar leg hem dan wel op een veilige plaats weg!

Zijn er toch nog vragen? of heb je nog anderen wensen? vragen staat vrij en mogen altijd gesteld worden op info@leukenbetaalbaar.nl

 

Bestellen:

De producten die je zelf kunt ontwerpen zullen speciaal voor jou met de hand gemaakt worden. Hierdoor kan het soms voorkomen dat de maten iets afwijken, dit is wat het product ook weer uniek maakt. De levertijd zal 7 tot maximaal 14 werkdagen kunnen duren, mits anders staat aangegeven. Wij houden je tijdens de loop van de bestelling op de hoogte en streven ernaar om alles zo snel mogelijk te kunnen versturen.

De producten die in het assortiment staan, zijn op voorraad en zullen dan ook binnen 1-3 werkdagen verstuurd worden.