Zit er een cadeautje bij? geeft het even aan en wij pakken het gratis voor je in!

Welkom bij Leuk en betaalbaar

Over ons

OVER ONS

Wie is nou het gezicht achter Leuk en betaalbaar?

Ik ben Inge Berger getrouwd met de Roy Berger en samen hebben wij 2 kindjes Eva en Tom.

Hoe is leuk en betaalbaar ontstaan? 
Ik ben begonnen met het maken van alleen babynestjes. Het was eigenlijk een uit de hand gelopen hobby tijdens mijn zwangerschap. Ik kwam zonder werk en wou niet nog 7maanden niks doen. Maar voor de kleine geboren was, moest ik me zelf toch maar gaan inschrijven bij de kvk. Sins 2015 is leuk en betaalbaar een echt feit. Naast mijn gezin, werk ik nu 2dagen aan leuk en betaalbaar en in nood nog wat avonden. Door de tijd heen ben ik steeds meer producten er bij gaan maken. En probeer ik af en toe ook wat leuke producten toe te voegen van anderen merken.

Sins september 2017 maak ik ook deel uit van Diezijn Lokaal. 
Je kunt bij Diezijn Lokaal producten kopen van lokale ondernemers. Het aanbod zal doordoor heel divers zijn. Ook proberen ze regelmatig iets te organiseren in de winkel zoals b.v. workshops of proeverijen. Tevens kun je er gratis een kopje koffie of thee nuttigen.

Mijn doel nog voor Leuk en betaalbaar is: Om toch ook steeds meer leuke producten van anderen merken te kunnen toevoegen. Zodat het aanbod steeds groter word. Maar ook dat er steeds meer producten uit voorraad leverbaar kunnen worden verstuurd. 
Al zullen de zelf ontworpen producten nooit gaan vervallen, ik vind dat juist dat de kracht is van Leuk en betaalbaar.

Zijn er producten die je mist? Of graag iets anders gemaakt wilt hebben? 
Vragen staat vrij en wie weet komen we er samen uit!


Bestellen:

De producten die je zelf kunt ontwerpen zullen speciaal voor jou met de hand gemaakt worden. Hierdoor kan het soms voorkomen dat de maten iets afwijken, dit is wat het product ook weer uniek maakt. De levertijd zal 5 tot maximaal 10 werkdagen kunnen duren, mits anders staat aangegeven. Wij houden je tijdens de loop van de bestelling op de hoogte en streven ernaar om alles zo snel mogelijk te kunnen versturen.

De producten die in het assortiment staan, zijn op voorraad en zullen dan ook binnen 1-3 werkdagen verstuurd worden.